Tapahtumainfo

 

Perjantai-iltana Nelosteatterin seinät pullistelivat, tunnelma oli iloinen, rento ja viihdyttävä! 11. Nelosfestari jätti hyvän mielen!

Lämmin kiitos kaikille Nelosfestarin esiintyjille, talkoolaisille ja ennen kaikkea ihanalle yleisölle, joka runsaudellaan osoitti tapahtuman tarpeellisuuden!
Tämä 11. festari-ilta tarjosi upean paketin kulttuurin lumoa ja heittäytymistä rakkaan harrastuksen parissa.
Ollaan avoimesti ylpeitä kymenlaaksolaisten kulttuuriosaamisesta ja kaikkien festariesiintyjien halusta tuottaa iloa yleisölle.

Nelosteatterin talotoimikunta sai kiittävästä yleisöpalautteesta taas uutta puhtia ja uskoa toimintaansa.

YHDESSÄ KULTTUURIN PUOLESTA, KAIKKIEN ILOKSI!

Mukana menossa olivat

TANSSIYHDISTYS FLAMINGO

KOTKAN NUORISOTEATTERI

SIRKUSKOULU RAINBOW

KOTKAN HYRRÄT

KUUSANKOSKEN TEATTERI

SHOWRYHMÄ NEMESIS

VIIHDEKUORO HYVÄN TUULEN LAULAJAT

TRIO AMOR

KARHULAN TYÖVÄENNÄYTTÄMÖ

TANSSIYHDISTYS MOVE

ITÄMAISEN TANSSIN RYHMÄ

KAAKON MUSIIKKITEATTERI

TANSSIRYHMÄ GOUGARS

KOTKAN - HAMINAN NUORISO-ORKESTERIN RUMPU- JA PICCOLORYHMÄ

Kotkan kulttuurijohtaja Tomi Purovaara avasi festaritapahtuman rohkeasti ja persoonallisesti - laulaen!

Kiitosruusu kaikille!

Festarikiitos

Nelosfestari logo2020 pien. 30

 

HYVÄT KYMENLAAKSOLAISET KULTTUURITOIMIJAT!

Nelosteatteri (Satamakatu 4 48100 Kotka) on harrastajateatteritalo, jossa toimii useita kotkalaisia harrastajateatteriryhmiä. Nelosteatteri on keltainen, idyllinen vanha puutalo, jossa on 100-neliöinen teatterisali, johon lavasteratkaisuista riippuen mahtuu n. 50-100 katsojaa. Teatterisalin näyttämö on kokoa 5x3,90m (lev./syvyys), näyttämön sivutilat mukaan lukien 8x5 m (lev./syvyys) Näyttämöä voi toki laajentaa tai kokonaan siirtää salin puolelle, jolloin tilaratkaisuun saadaan intiimimpää otetta. Talossa on myös kahviotila ja siihen liitettynä pieni keittiö sekä erikokoisia huoneita, joita voi käyttää mm. pukutiloina. Tällä hetkellä suurin osa huoneista on vuokrattu ulkopuolisille.

Nelosteatteri on Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden ylläpitämä talo. Nelosteatterin talotoimikunta on teatterilaisten yhteisö, joka järjestää taloon teatteriesityksiä, klubi-iltoja, konsertteja sekä muita tapahtumia, mm. Nelosfestaria. Nelosteatterin talotoimikuntaan kuuluvat tällä hetkellä Teatteri Kaari, Teatteriryhmä Kimara ry, Kaakon Musiikkiteatteri ry sekä Fyysinen Teatteri Vinha Massa.

Festaritunnelma saa jatkoa: NELOSPIHAN KULTTUURIHAVINAT lauantaina 18.7.2020. Nelosen kulttuurihavinoihin voi ilmoittautua ennakkoon  Esko Junkkarille (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Lopulliset varmistetut ja uudet ilmoittautumiset kulttuurihavinoihin toukokuun loppuun mennessä Esko Junkkarille.

Festareista SAA laittaa tietoa eteenpäin muuallekin, jos tiedätte esiintyjäryhmiä, joista talotoimikunta ei ole kuullut.

TEHDÄÄN YHDESSÄ IKIMUISTOINEN KAHDEN FESTARIN KOKONAISUUS, JONKA KOKO KYMENLAAKSO MUISTAA!

Lisätietoa antavat mielellään talotoimikunnan jäsenet Jyrki Koskimies puh. 050-5977324 sekä Esko Junkkari puh. 050-3406506.

Nelosteatteri 2019