Leena-Kaisa Kiviojan levyn "Ei mikään haivu hukkaan" julkistamistilaisuus

Kategoria
Kimara
Päivä
2020-09-27 15:00
Tapahtumapaikka
Nelosteatteri, Kotka
Puhelin
040 836 2553
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Liite

Sunnuntaina 27.9.klo 15 julkistetaan Nelosteatterissa Leena-Kaisa Kiviojan CD ”Ei mikään haivu hukkaan – lauluja elämästä” ja muistellaan myös Kiviojan Kotkan –vuosien tekemisiä ja kohtaamisia.

Levy on saanut nimensä Karhulassakin vaikuttaneen kirjailijan L.Onervan samannimisestä runosta. Levyllä kuullaan L.Onervan runojen lisäksi Kiviojan sävellykset Eino Leinon, Aale Tynnin, Eeva Kilven, Aaro Hellaakosken, Kirsi Kunnaksen ja kotkalaisten Timo Pusan ja Helena Nummisen teksteihin. Mukana on myös kolme Kiviojan omaa runoa.

Äänitys tehtiin Laulumiestalolla koronakeväänä 2020. Laulelmien sovittajina toimivat Esa Ylönen, Seija Kiiveri ja Ilona Janney. CD:n Esan Ensemblessä soittavat Esa Ylönen, piano, Neea-Noora Piispa, viulu, Eero Kesti, alttoviulu, Inka-Liisa Piispa, sello, Ilona Janney, huilu, Seija Kiiveri, harmonikka ja Kauko Sepponen, kitara. Timo Pusan laulussa Sinä olet meri kuullaan myös Kiviojan vihellyssoolo. Äänittäjänä on kotkalainen Teemu Aalto Music Productions Oy:stä.

CD:n soittajat ovat mukana levyn julkistamistapahtumassa, jossa Leena-Kaisa Kivioja esittää levyn nimikkolaulun lisäksi mm. Leinon Köyhän lapsen ilolaulun, Kilven Kun ei jaksa enää ja Pusan Sinä olet meri. Välillä   Teatteriryhmä Kimaran jäsenet esittävät levyn runoilijoiden tekstejä.

Kivioja ohjasi lauluryhmä Viiliksiä kymmenisen vuotta, joten he ovat herättämässä tärkeitä muistoja lauluillaan. Mukana ovat Hanne-Irmeli Tentke, Teija Lempinen, Ulla Halme ja Tuulikki Karhu sekä säestäjänä Kauko Sepponen.  Lasten Meripäivien perustajana Leena-Kaisa Kivioja pyysi mukaan lausumaan perustajakaverinsa Virve Hollon.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Koronarajoitusten vuoksi Nelosteatterin katsomoon voidaan sijoittaa turvaohjeet huomioiden 40 henkeä. CD on myynnissä tilaisuudessa, Karhulan Praliini- makeiskaupassa ja Kotkan teatterin lippumyymälässä sekä suoraan Kiviojalta.

 
 

Kaikki päivät

  • 2020-09-27 15:00

Ilmoittautuneet

 Ei ilmoittautuneita 
Nelosteatteri 2019