Marmorimies - Reijo Paukun runoja vuosilta 1963 - 2019

Kategoria
Kimara
Päivä
2019-09-23 16:00
Tapahtumapaikka
Nelosteatteri - Satamakatu 4
Kotka, Suomi
Puhelin
503406506
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REIJO PAUKUN RUNOISTA TEATTERIRYHMÄ KIMARAN RUNOILTA

Reijo Paukku tunnetaan teatterialan moniosaajana ja kuvataiteilijana. Myös kirjoittaminen on hänelle läheistä: vuosikymmenien ajan niin näytelmien käsikirjoituksia, librettoja, laulusanoituksia kuin myös runoja on syntynyt runsaasti. Runoja syntyi pöytälaatikkoon lähinnä omaksi iloksi mutta vähitellen Reijo Paukun mielessä alkoi kehittyä ajatus runojen julkistamisesta.

Teatteriryhmä Kimara otti yhteistyötarjouksen iloiten vastaan, kunniatehtävänä - onhan Reijo Paukku arvostettu kulttuurin moniosaaja niin Kotkassa kuin valtakunnallisesti. Niinpä syksyn ensimmäiseksi ensi-illaksi Teatteriryhmä Kimaralta valmistuu Reijo Paukun ennen julkaisemattomista runoista koostettu esitys ”Marmorimies”. Esityskokonaisuus sisältää n. 30 runoa, jotka ovat valmistuneet vuosina 1963 – 2019.

Esityksen ohjaa pitkään teatterin parissa työskennellyt Manu Havisalmi. Esiintyjinä ovat Esko Junkkari, Hanna-Kaisa Kervinen, Iiro Lempinen, Marjatta Luoma, Liisa Mäkelä, Ossi Niemelä, Ari-Pekka Rajamäki ja Heini Salopelto.

Runoilija Reijo Paukku on läsnä esityksissä ja signeeraa myynnissä olevia Marmorimies -runovihkoja (hinta 10 e). 

 
 

Kaikki päivät

  • 2019-09-23 16:00
Nelosteatteri 2019