Marmorimies -runoillan avoin esittely

Kategoria
Kimara
Päivä
2019-09-10 12:00
Tapahtumapaikka
Kotkan kaupunginkirjasto - Kirkkokatu 24
Kotka, Suomi
Puhelin
503406506
Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

REIJO PAUKUN RUNOISTA VALMISTUMASSA KIMARAN RUNOILTA

Reijo Paukku tunnetaan teatterialan moniosaajana ja kuvataiteilijana. Myös kirjoittaminen on hänelle läheistä: vuosikymmenien ajan niin näytelmien käsikirjoituksia, librettoja, laulusanoituksia kuin myös runoja on syntynyt runsaasti. Reijo Paukun mielessä alkoi kehittyä ajatus runojen julkistamisesta, ja hän tiedusteli Teatteriryhmä Kimaran halukkuutta yhteistyöhön.

Kimaran jäsenistössä yhteistyöehdotus otettiin iloiten vastaan ja niinpä syksyn ensimmäiseksi ensi-illaksi Teatteriryhmä Kimara on valmistamassa Reijo Paukun ennen julkaisemattomista runoista koostettua esitystä ”Marmorimies”. Esityskokonaisuus sisältää n. 30 runoa, jotka ovat valmistuneet vuosina 1963 – 2019. Esityksen ohjaa pitkään teatterin parissa työskennellyt Manu Havisalmi.

Marmorimiehen ensi-ilta on Nelosteatterilla lauantaina 21.9.2019 klo 16.

Tiistaina 10.9. vietetään toisen kerran Kotkalaisen kirjallisuuden päivää, jolloin tavoitteena on nostaa alueen kirjallisuutta ja kirjoittajia esiin. Viime vuonna Kimara valmisti tähän ajankohtaan runoilija Timo Pusan runoista esityksen ”Suut silmät elämää täynnä”. Tänä vuonna Kimaralla on kunnia nostaa esiin 50. taiteilijajuhlavuottaan viettävän Reijo Paukun runosatoa.

Kotkalaisen kirjallisuuden päivän kunniaksi haluamme tarjota yleisölle makupaloja esityksestämme. Teatteriryhmä Kimaralla ja Kotkan kaupunginkirjastolla on ilo kutsua kaikki runon ystävät ”Marmorimiehen” avoimeen esittelytilaisuuteen Kotkan pääkirjaston 2. kerroksen esiintymistilaan  tiistaina 10.9.2019 klo 12  - 13.

 Paikalla ovat haastateltavina runoilija Reijo Paukku ja ohjaaja Manu Havisalmi.

 

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

 

 
 

Kaikki päivät

  • 2019-09-10 12:00
ma ti ke to pe la su

4teatteri facebook talotoimikunta

4teatteri facebook Kimara

 

Nelosteatteri 2019